goedkope Cartier Drive Extra-Flat horloges

Cartier bracht de horlogecollectie ‘Drive de Cartier’ enkele jaren geleden oorspronkelijk uit in 2015 als een nieuwe ‘familie’ van uurwerken binnen de grotere paraplu van producten van het Parijse luxemerk. Zoals de meeste van de horlogecollecties van Cartier, bestaat de Drive in een reeks modellen, waaronder zowel dit elegante tweehandige “Extra-Flat” model en een Drive Tourbillon. Als horloge-verzamelaar heeft mijn interesse de neiging ingewikkeldere horloges of ontwerpen te betrekken, maar ik denk dat de meesten van ons een zwak in ons hart hebben voor elegante en aantrekkelijke jurkhorloges, die deze Drive Extra-Flat behoorlijk goed beschrijven.


Oorspronkelijk uitgebracht in 18 k roze of wit goud, biedt Cartier horloges kopen nu de Drive Extra-Flat in staal (CRWSNM0011) en 18 k geel goud (CRWGNM0011) voor 2018. Dit is geweldig nieuws voor degenen die de aantrekkingskracht van een Cartier-kledinghorloge willen hebben , dat komt niet in een standaard ronde zaak, en daar is ook geen prijspremie aan verbonden. Om de zaken in perspectief te plaatsen, is de stalen versie van de Drive Extra Flat ongeveer een derde van de kosten van een versie met gouden behuizing. Het lijkt ook bijna identiek aan de 18-karaats witte goudversie van de Drive Extra Flat die als een beperkte editie werd uitgebracht.
Afgezien van een edelmetalen behuizing, is het enige andere kleine detail dat ontbreekt in de stalen versie van de Drive Extra Flat het materiaal van de blauwe cabochon in de kroon. verkoop cartier horloges  gebruikt synthetische saffier voor de blauwe cabochon op de Drive-modellen in goud en de stalen versies krijgen een blauwe spinel-cabochon. Nogmaals, voor de kostenbesparingen denk ik niet dat de meeste consumenten het erg zullen vinden en de Drive Extra-Flat in staal voelt als een deal, hoewel het uiteraard met Cartier merkprijzen wordt geleverd, kopieer Cartier horloges die ervoor zorgen dat zijn producten beslist “luxe” zijn in hun prijsstelling strategieën.

Hoe plat is “extra vlak?” Met zijn handmatig gewikkelde mechanische beweging is het Drive Extra Flat-horloge slechts 6,6 mm dik, 39 mm breed en heeft hij een afstand van 44 mm tot aan de nokken. Dat zorgt voor een discrete, maar toch zichtbare pols-draagervaring en is ook comfortabel dankzij de wikkellippen. Om het formaat in perspectief te plaatsen, is het “standaard” Drive De replica cartier horloges  met de tijd, secundaire secondewijzer, datum en een ook in eigen huis gemaakt automatisch uurwerk 11,25 mm dik en 41 mm breed. Beide zijn comfortabel en echt draagbaar, maar naar mijn mening werkt de Drive momenteel het beste in deze afgeslankte en geminimaliseerde tweedehandse “Extra Flat” -variant.


Het kussen-achtige hoesje plaatst de Drive tussen de vele niet-ronde kastvormen die Cartier goed doet. Het merk is altijd een van de weinige horlogemakers geweest die in staat was om succesvol weg te komen van het round-case-paradigma waar de meeste horloges in vallen. Vierkant, rechthoekig en zelfs “gesmolten” (replica cartier horloges Crash) zijn allemaal vormen die Cartier niet alleen heeft geprobeerd weer te geven voor zijn gevarieerde reeks horlogemodellen, maar ook zeer goed heeft gemaakt. Cartier heeft en blijft gebruik maken van de vorm van de Drive-behuizing voor horloges die zowel toegankelijk als zeer high-end zijn, maar voorlopig lijkt hij vast te houden aan een prijs van ongeveer $ 16.000 en onder het prijsniveau voor Drive-modellen. Over het algemeen probeert het merk een beroep te doen op jongere en nieuwere mannelijke luxe horloge-liefhebbers door overtuigende en tijdloze looks te creëren die niet op een van de concurrenten lijken. Naast het feit dat hij tijd investeert in het ontwerpen van aantrekkelijke en comfortabele horlogekasten, doet Cartier duidelijk een bewonderenswaardige klus, waardoor zijn horlogekasten op afstand herkenbaar zijn. Dit draagt ​​zeker bij aan de aantrekkelijkheid van het merk omdat dragers worden “herkend” voor het dragen van een Cartier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *