Het meest waard om te kopen:Nieuwe Breitling Premier Collection

De opnieuw ontworpen replica Breitling Chronomat B01 Chronograph 44 heeft een afgezwakte esthetiek voor het merk en deze nieuwe collectie is nog subtieler en … vintage. Breitling en Georges Kern geven toe dat het merk zich in een interessante positie bevindt omdat het tot grote groepen toegewijde volgers moet komen die Breitling-fans zijn om twee heel verschillende redenen.

De ene groep houdt van de grote, wat onbezonnen, technisch kopen luxe horloges ogende Breitling van de laatste tijd, terwijl de andere de vintage prestaties van de andere “Flying B” verzamelt en enthousiast maakt. De Breitling Premier B01 Chronograph 42 is een echt slim geplaatst model dat precies tussenin valt de twee – hoewel duidelijk op de meer vintage-geïnspireerde kant. Er zijn veel vintage-geïnspireerde chronografen die alle vakjes controleren die voor ongeveer $ 8.500 te krijgen zijn, maar de Breitling Premier B01 Chronograph 42-collectie zou een nieuwkomer kunnen zijn die stevige concurrentie biedt voor de gebruikelijke verdachten van Omega, IWC , TAG Heuer, en meer.


De kastverhoudingen zijn hier behoorlijk ideaal, Breitling Chronomat B01 Chronograph 44 op 42 mm breed en 13,65 mm dik. Op dit moment hebben we nog geen enkele maat, maar we voegen dat toe aan onze beoordeling zodra we een van deze pups hebben. Subtiele, geïntegreerde pushers en de slimme, uit meerdere stappen bestaande stalen ring zorgen voor een onopvallende chronograaf . De Premier verbergt zijn gewicht en dikte buitengewoon goed Breitling Chronomat B01, dankzij het lage profiel en de gepolijste rand die snel en in meerdere stappen versmalt. Het is pas nu, dat ik naar deze foto hierboven kijk, dat ik besef hoe ingewikkeld en uniek dat ontwerp is. Dit is precies het soort dingen dat je absoluut van horloges mag verwachten die niet $ 4k kosten, maar dat verdubbelt – het vervaardigen en afwerken van deze rand moet lastig zijn vergeleken met een gewone. De nokken worden in een steile hoek Breitling replique montres afgesneden, Guy heeft zijn magie gedaan door deze tot een lengte te knippen die de tas draagbaar maakt voor mensen met kleinere polsen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *