replica Cartier Crash stralend horloges

De Cartier-crash is een vreemd, morbide en fascinerend horloge. Zelfs als merken terugdeinzen om steeds meer nieuwe, avant-garde en onverwachte horloges te maken, is het gedraaide ogende Crash-horloge van Cartier nog steeds een van de meest onderscheidende ontwerpen die u zult vinden. De verwrongen vorm en het verhaal erachter maken de Cartier Crash controversieel en berucht, maar sinds de introductie ervan in 1967 heeft Cartier slechts een paar edities ervan geproduceerd. Dat is begrijpelijk vanwege de voor de hand liggende excentriciteit, maar de afgelopen jaren is de Crash het canvas geworden voor interessante ontwerpen en haute-horologie-iteraties zoals de Cartier Crash Radieuse geïntroduceerd voor SIHH 2018.
Zelfs als veel mensen al het verhaal achter de Cartier-crash kennen, is het noodzakelijk en onweerstaanbaar om het opnieuw te bekijken. De Cartier Crash begon het leven als een Cartier Baignoire Allongé om de pols van een vice-president van Cartier die halverwege de jaren zestig werd gedood bij een vurig auto Cartier Crash stralend  ongeluk in Londen. De Baignoire Allongé (betekent “langwerpig bad” in het Frans) heeft een elliptische vorm die lijkt op die van een oog of een amandel. In het wrak werd de Baignoire Allongé verminkt en gesmolten gevonden, en zijn verwrongen vorm fascineerde een ontwerper van Cartier en deed handig ook denken aan de populaire psychedelische en surrealistische kunst van de periode.


Ik weet niet of het Cartier Crash-horloge bedoeld was als een soort eerbetoon aan het slachtoffer van het ongeluk, maar de naam ervan helpt het verhaal tenminste levend te houden. Het is altijd twijfelachtig in smaak en een beetje morbide voor mij geweest, maar hey, merken moeten soms een beetje gespannen kopen luxe horloges en controversieel zijn, denk ik. De Cartier-crash is sinds de jaren zestig een paar keer opnieuw bekeken als horloges voor vrouwen en vervolgens als een meer haute horologie-interpretatie in een Cartier Crash Skeleton-horloge voor mannen dat we hier in 2015 hebben gezien. De valse Cartier-horloges Crash Radieuse is een artistieke interpretatie met minder nadruk op de horologie dan het skelet, maar het bevat wel een mechanische beweging.


Rond dit punt in de meeste bewakingsartikelen willen we je in ieder geval de afmetingen van de behuizing en andere technische specificaties geven, zoals waterdichtheid. De onorthodoxe vorm en artistieke aard van de koop Cartier horloges maken dergelijke dingen echter abstract en goedkope Cartier horloges heeft ze niet geleverd. Ik zou zeggen dat het vrij dicht in lengte en breedte is van het Crash Skeleton-horloge (gekoppeld aan hierboven), en je kunt een goed idee krijgen van hoe het de pols van David Bredan draagt ​​in deze foto’s. De riem hecht aan de onderkant van de hoes, waardoor de mogelijk ongemakkelijke vorm beter bij de pols past. We weten dat de zaak in geel goud is. Ik veronderstel dat waterbestendigheid de industriestandaard van minimaal 30 meter is voor een horloge als dit.


Ik ben bang dat koop Cartier horloges ook niet veel informatie heeft onthuld over de handmatig gewonden 8970 MC beweging die te vinden is in de Cartier Crash Radieuse. Het Cartier Crash-skelet gebruikte een coole beweging, de 9618 MC, die speciaal was ontworpen om de idiosyncratische vorm van de Crash-case te volgen. Gezien de prijs van de Radieuse, zou ik hopen dat de 8970 MC op dezelfde manier specifiek is voor deze vorm, maar er is niet echt behoefte aan omdat het niet kan worden gezien vanaf de wijzerplaat of de achterkant van de behuizing, en elke beweging die past zou waarschijnlijk de tijdwaarneming-truc doen. We moeten aannemen dat de 8970 MC een variant is van de 8971 MC, zoals te vinden in het Cartier Tank Louis Cartier 100-jarig jubileumhorloge. Die beweging is op zijn beurt blijkbaar gebaseerd op de Jaeger-LeCoultre 846, wat zou betekenen dat hij op 3Hz werkt met een gangreserve van 36 uur.

Cartier Santos Watches For 2018 Will Be A Hit With Buyers

Bij SIHH 2018 positioneert perfecte Cartier-horloges de Santos-collectie als een van hun belangrijkste hoogtepunten voor 2018 (debuteerde op aBlogtoWatch hier). Dat betekent dat het Parijse merk zojuist een vernieuwde versie heeft uitgebracht van een van de beroemdste horlogetenten aller tijden – geboren in een tijd toen het polshorloge een baby was in de vroege 20e eeuw. De 2018 Santos-collectie bevat veel spannende nieuwe dingen voor een van goedkope Cartier horloges belangrijkste horecacollecties – en ook een nieuwe reden om interesse te hebben in een echte klassieker. Ik kan moeilijk zeggen dat Cartier de Santos heeft verbeterd – omdat ik nog steeds het gevoel heb dat de modellen van de uitgaande generatie behoorlijk speciaal zijn. Dat gezegd hebbende, heeft Cartier de Santos zeker gemoderniseerd en heeft een belangrijk deel van hun merkkarakter een beroep gedaan op een nieuwe groep horloge-kopers.


Cartier was erg enthousiast om de verschillende modellen in kopen luxe horloges de nieuwe Santos-collectie met ons te delen. De Santos komt in een paar stijlen, evenals twee kastgroottes. Er is de 35,1 mm brede, 41,9 mm lug-to-lug, en 8,83 mm dikke “Medium” Santos waarvan kopieer Cartier-horloges vooral vrouwen is, en dan de 39,8 mm brede, 47,5 mm lug-to-lug en 9,08 mm dikke ” Grote “Santos”, dat is wat de meeste mannen willen. Afgezien van het verschil in zaakgrootte, is er nog een verschil tussen de Medium en Large Santos-cases dat er een datumvenster op de wijzerplaat staat. Het is afwezig in het kleinere model en bestaat op de 6 uur positie op de wijzerplaat van het grotere model.


De zaak Santos is volledig opnieuw ontworpen door koop Cartier horloges . Het meest opvallende aan de bijgewerkte Santos is hoeveel het is afgeslankt. De vorige iteratie voor mannen werd de Santos 100 of Santos XL genoemd. Het was dezelfde ruwe grootte van ongeveer 38 mm, maar voelde groter vanwege de grotere dikte van de behuizing. Er was een welkome mannelijkheid voor de dikkere, oudere modellen, maar de nieuwe zijn duidelijk meer indrukwekkend vanuit een technisch oogpunt, en de dunner formaat betekent dat de Santos opnieuw een uitstekende keuze is voor dameshorloges.

Waterbestendig tot 100 m, verkoop Cartier horloges biedt nu ook magnetische weerstandskwaliteiten voor de Santos. Hoewel dit meer met de beweging te maken heeft dan de zaak. Toegewijden van het horloge van Santos zullen onmiddellijk zien dat, hoewel de algemene presentatie van de 2018 Santos vergelijkbaar is met eerdere versies, er veel veranderingen zijn. Het meest visueel voor de hand liggende aspect (afgezien van de verhoudingen in de behuizing) is wellicht de ring. Het is niet langer volledig vierkant, maar heeft nu “lippen” aan de boven- en onderkant, die zijn ontworpen om de rand met het armbandontwerp visueel te verbinden. Meer over de armband binnenkort. De nieuwe ring zal zeker een hit worden, maar ik kan zeker begrijpen dat sommige mensen de voorkeur geven aan het ontwerp in de vorm van een vierkante rand.

De Santos zouden geen Santos zijn zonder schroeven in de ring en armband. Dit is een element waarmee Cartier niet rommelde, wat een goede zaak is. Geboren in een tijd dat de bouw van metaalconstructies populair werd, was het een punt van moderne industriële trots om blootgestelde schroeven te hebben op veel artikelen uit de vroege 20e eeuw – waaronder sommige horloges zoals de replica Cartier horloges Santos.
Cartier houdt de leesbaarheid zeer hoog op de nieuwe Santos-horloges omdat deze het gebruik van een witte wijzerplaat met zwarte markeringen en geblauwde stalen wijzers behoudt. Ik heb het gevoel dat valse Cartier-horloges in de toekomst meer kieskleuren zal introduceren, maar ik betwijfel of een van deze kleuren net zo leesbaar is als deze combinatie van kleur en textuur. De blauwe kleur van de handen wordt gecomplimenteerd door de blauwe spinel-cabochon in de kruin. Cartier is al een tijdje gestopt met het gebruik van saffier kristallen voor de kroon cabochons met uitzondering van hun echt high-end stukken.