ROLEX SKY-DWELLER HORLOGES VOOR 2017

Onder de nieuwe releases van dit jaar voor Baselworld 2017, introduceert Rolex enkele aanpassingen aan het Rolex Sky-Dweller horloge met “Rolesor” modelopties. Geïntroduceerd in 2012, kwam de Rolex Sky-Dweller alleen in Hoewel een volledig stalen versie nog steeds frustrerend

Onder de nieuwe releases van dit jaar voor Baselworld 2017, introduceert Rolex enkele aanpassingen aan het Rolex Sky-Dweller horloge met "Rolesor" modelopties.
Onder de nieuwe releases van dit jaar voor Baselworld 2017, introduceert Rolex enkele aanpassingen aan het Rolex Sky-Dweller horloge met “Rolesor” modelopties. 

onbeschikbaar is, vertegenwoordigen deze tweekleurige goud- en staalmodellen een relatief meer budgetoptie. Het is tenminste een stap in de goede richting. Omdat zelfs de minste opwinding van Rolex blijkbaar de titel waardig is, laten we de loep naar deze 2017 Rolex Sky-Dweller nemen, te beginnen met de nieuwe wijzers en indexen.

Deze nieuwe Rolex Sky-Dweller-modellen worden gekenmerkt door de blokkerige, rechthoekige indexen en langere wijzers. Eerdere modellen waren allemaal Romeinse of Arabische cijfers die zelfs als eigenzinnig konden worden beschouwd in een Rolex-context, dus dit voegt een aanzienlijk meer standaard en conservatieve optie toe aan de verzameling. Verder zal het Rolex-savants toelaten om in een oogopslag een volledig witgoud-model te onderscheiden van een tweekleurig staal en witgoudmodel. Langere handen, zoals we vorig jaar op de Rolex Explorer zagen, zijn altijd een welkome verbetering van de leesbaarheid en het esthetische evenwicht.

Tussen een paar kleurenopties voor kiezen, debuteren deze functies op een reeks van ongeveer zes Rolex Sky-Dweller-modellen, met twee varianten van een “Rolesor” -koffer. Als je onder een steen hebt geleefd (of een leven buiten horloges hebt), is ‘Rolesor’ de speciale term van Rolex voor een tweekleurig hoesje, namelijk staal en goud. In deze release hebben we het over staal plus geel goud of wit goud. Eigenaren, tenminste, van tweekleurige stalen en witgouden modellen zullen hopelijk weten welke delen van hun dure Rolex Sky-Dweller-horloges welk materiaal zijn.

De nieuwe wijzers en indexen geven ook veel meer oppervlak voor lume (of "Chromalight") dan eerdere Rolex Sky-Dwellers, en Rolex benadrukt hoe gloeiend ze in het donker zullen zijn.
De nieuwe wijzers en indexen geven ook veel meer oppervlak voor lume (of “Chromalight”) dan eerdere Rolex Sky-Dwellers, en Rolex benadrukt hoe gloeiend ze in het donker zullen zijn.

De nieuwe wijzers en indexen geven ook veel meer oppervlak voor lume (of “Chromalight”) dan eerdere Rolex Sky-Dwellers, en Rolex benadrukt hoe gloeiend ze in het donker zullen zijn. Andere kenmerken van de Rolex Sky-Dweller zijn meestal overgenomen van eerdere versies. Dat omvat het coole en nuttige Ring Command-kader dat naar verschillende posities roteert en wordt gebruikt in combinatie met de kroon om de verschillende functies in te stellen die een 24-uurs tweede tijdzone en jaarkalender omvatten. De 42 mm behuizing is waterbestendig en is 100 meter. De nieuwe Rolex Sky-Dweller-modellen zijn verkrijgbaar in two-tone, solid-link-armbanden met het handige Easylink-uitbreidingssysteem van Rolex waar velen bekend mee zullen zijn.

is een gewaardeerde functie en je moet dol zijn op de slimme manier om de maand aan te geven - in rood, via een diafragma aan de rand van de 12 indexen.
is een gewaardeerde functie en je moet dol zijn op de slimme manier om de maand aan te geven – in rood, via een diafragma aan de rand van de 12 indexen.

De Rolex caliber 9001 binnen met zijn antimagnetische Parachrom balansveer en Paraflex schokdempers is natuurlijk gecertificeerd door de strenge tests van Rolex en gegarandeerd gegarandeerd tot -2 / + 2 seconden per dag. Dit is standaard voor alle Rolex-horloges, maar nog steeds indrukwekkend, en u kunt hier meer lezen over de certificatienormen van Rolex. De 9001 heeft natuurlijk een automatische wikkeling en krijgt een gangreserve van ongeveer 72 uur. De mogelijkheid om de functies veilig achterwaarts of voorwaarts in te stellen, is een gewaardeerde functie en je moet dol zijn op de slimme manier om de maand aan te geven – in rood, via een diafragma aan de rand van de 12 indexen.

KOOP ROLEX DATEJUST 41 kopie-horloges

Een elegant sporthorloge? Een resistent jurkhorloge? Een casual horloge? Noem het zoals je wilt, de Rolex Datejust is gewoon de definitie van off-road, een soort off-road tussen de horloges die bijna alle bases omvat, die overal kunnen komen en overal mee kunnen worden gebruikt. De Rolex Datejust 41, voor het eerst gepresenteerd op Baselworld 2016 in twee kleuren, is nu verkrijgbaar in stalen versies, wat betekent dat hij nu betaalbaarder en nog veelzijdiger is. Dit is de reden waarom we direct met de nieuwe iteraties van dit pictogram moesten gaan (ref 126300 en ref 126334), die we een SUW noemen, een Sports Utility Watch.

Geschiedenis van de Rolex-datum voor het geval dat
Geschiedenis van de Rolex-datum voor het geval dat

De nieuwe ROLEX DATEJUST 41 stalen horloge-replica‘s hebben alle verfijningen die de modellen van vorig jaar hebben. Dat betekent, minder stevige oren, een dunner doosprofiel, dunnere suikerrietmarkers en, natuurlijk, een nieuwe beweging, maar meer over de daaropvolgende beweging. Van de persfoto’s die ze ons hebben gegeven, ziet de nieuwe Rolex Datejust 41 in staal er behoorlijk indrukwekkend uit. Ik heb in het verleden gezegd dat ik de verschijning van de nieuwe Datejust 41 veel prefereer vanwege zijn elegantere behuizing en hetzelfde geldt hier.

Er zijn waarschijnlijk andere varianten, maar de enige die Rolex hier laat zien, is voorzien van een blauwe wijzerplaat met een felle sunburst-afwerking en de unieke 18 karaats witte gouden rand van het merk. De behuizing is gemaakt van gepolijst 904L roestvrij staal en de kroon maakt gebruik van het Twinlock-systeem van Rolex. De waterdichtheid is 100 meter. Het is ook uitgerust met een 904L roestvrijstalen Oyster-armband die wordt geleverd met een inklapbare Oysterclasp en het Easylink-uitbreidingssysteem van Rolex.

Rolex Datejust 41 Réplica de esfera azul
Rolex Datejust 41 Réplica de esfera azul

De Rolex Datejust is een belangrijk horloge, en in feite is het een mijlpaal in de geschiedenis van het uurwerk. Het was toen het werd geïntroduceerd in 1945 (voor de 40e verjaardag van Rolex), onder ref. 4467, het eerste waterdichte waterdichte stopwatch-horloge dat de datum in een venster op de wijzerplaat toont. Ja, je hebt het goed gehoord: voor Datejust werd deze complicatie die nu essentieel is voor bijna alle horloges op de markt, niet in een venster getoond, maar voornamelijk in sub-sferen. Datejust introduceerde wat nu de norm is in de branche: het datumvenster om 3 uur. Deze gemeenschappelijke functie is een creatie van Rolex … en vele andere.

Zoals je ziet, is het ontwerp van de eerste serie nog steeds vrij gelijkaardig aan wat we nu weten, zelfs als twee kenmerken in de loop der jaren zijn veranderd: de gecanneleerde rand (de eerste had een ring in de vorm van een munt) en iets dat een echte Rolex-zegel: de cyclops: het vergrootglas in het datumvenster. Dit kenmerkende element van de echte Datejust verscheen pas in 1954, na negen jaar productie.

Jason Derulo met zijn blauwe wijzerplaat Rolex Datejust 126334 replica horloges
Jason Derulo met zijn blauwe wijzerplaat Rolex Datejust 126334 replica horloges

In de loop der jaren is de Rolex Datejust geëvolueerd, met nieuwe ontwerpen, nieuwe wijzerplaten, verbeterde bewegingen en vele andere verfijningen. Het concept – een horloge met drie wijzers met een openingsdatum op 3 – en de algehele look die trouw is gebleven aan de originele referentie na naslag. De nieuwste evolutie van dit pictogram verscheen in 2009, met een bijgewerkte diameter, gaand van 36 mm tot 41 mm, met Datejust 2.

De nieuwe Rolex Datejust 41 in staal zal ook de nieuwe Rolex Caliber 3235 ontvangen, die niet alleen een verbeterde versie van het bestaande 3135- of 3136-kaliber is. Meer dan 90% van de beweging is nieuw. Enkele belangrijke verbeteringen zijn een nieuw type uitlaat met de naam Chronergy-uitlaat, een efficiëntere tandwielstelling, een langere hoofdveer en een effectievere automatische touwmodule. Voor huiseigenaren betekent dit een grotere energiereserve van 70 uur en verbeterde nauwkeurigheid en precisie. Samen met de nieuwe Rolex Superlative Chronometer-certificering betekent dit dat de nieuwe Rolex Datejust 41 in roestvrij staal een nauwkeurigheid van + 2 / -2 seconden per dag zal hebben.