Omega Speedmaster Moonwatch Professional ‘Tokyo 2020’ Limited Edition horloges hands-on

Met het einde van een Olympische Spelen komt de Meradise deluge voor de volgende en nog steeds met nog twee jaar te gaan, is Olympic Official Timekeeper Omega Speedmaster horloges  al begonnen aan het “aftellen”. Mijn gok is echter dat deze Omega Speedmaster Moonwatch Professional “Tokyo 2020” “Limited Editions zijn enkele van de mooiste horloges in verband met de komende Olympische Zomerspelen 2020 in Tokio, Japan. In totaal vijf varianten verwijzen naar de vijf ringen van het Olympische logo met de kleuren van hun bezels en andere hoogtepunten. Hoewel deze bedoeld zijn als beperkte edities in Japan, hebben we ze pas echt te zien gekregen tijdens een bezoek aan de Omega-fabriek.

Hoewel deze bedoeld zijn als beperkte edities in Japan, hebben we ze pas echt te zien gekregen tijdens een bezoek aan de Omega-fabriek.
Hoewel deze bedoeld zijn als beperkte edities in Japan, hebben we ze pas echt te zien gekregen tijdens een bezoek aan de Omega-fabriek.

Omega is sinds 1932 officiële tijdwaarnemer voor de Olympische Spelen en ik adviseer dit gedetailleerde overzicht van de geschiedenis van de Olympische geschiedenis van Omega in de tijdwaarneming voor veel meer over de coole geschiedenis van Omega’s rol in de Olympische Spelen. Gebaseerd op eerdere horloges voor de Spelen, kunnen we op zijn minst speculeren over de algemene aanpak van Omega in de toekomst. Net als bij deze collectie met vijf horloges deed Omega een soortgelijk thema met vijf Seamaster-modellen (hands-on hier) voor de Olympische Winterspelen van 2018 in Zuid-Korea, in de kleuren van de Olympische ringen. We kunnen waarschijnlijk ook nog een paar Olympische horloges verwachten, nog dit jaar, bijvoorbeeld in de kleuren van de vlag van het gastland (misschien wel het Planet Ocean PyeongChang 2018 Olympische horloge), maar laten we nu eens kijken naar de kleurrijke Moonwatches op hand.

Drie van de vijf nieuwe Omega Speedmaster Moonwatch Professional “Tokyo 2020” horloges zijn allemaal van staal en twee zijn “tweekleurig” met 18k Sedna (Omega’s eigen geheime recept voor rosé goud) of 18 karaat geel goud. De specificaties zijn bekend als een gebruikelijke iteratie van de moderne Speedmaster, met een 42 mm hoes (50 m waterbestendig) en de met de hand gewonden Omega 1861 chronograaf binnenin (3 Hz, 48-uur gangreserve). Eén vertrekpunt van de meest klassieke Moonwatch is het gebruik van saffier voor dat hoogkoepelvormige “doosvormige” kristal – dit is een onderwerp van mogelijk debat, maar saffierglas verhoogt de wenselijkheid voor mij persoonlijk.

Eén vertrekpunt van de meest klassieke Moonwatch is het gebruik van saffier voor dat hoogkoepelvormige "doosvormige" kristal - dit is een onderwerp van mogelijk debat, maar saffierglas verhoogt de wenselijkheid voor mij persoonlijk.
Eén vertrekpunt van de meest klassieke Moonwatch is het gebruik van saffier voor dat hoogkoepelvormige “doosvormige” kristal – dit is een onderwerp van mogelijk debat, maar saffierglas verhoogt de wenselijkheid voor mij persoonlijk.

De blauw-geel-zwart-groen-rood van de Olympische ringen worden eerst weerspiegeld in de aluminium bezels (keramische of Omega’s “Liquidmetal” zou leuk geweest zijn) van de verschillende horloges. Om geel te vertegenwoordigen, ging Omega echter met een zwarte rand en geel goud op de referentie 522.20.42.30.01.001-versie. Kortom, elke versie is naar mijn mening op zijn eigen manier aantrekkelijk. De volledig blauwe referentie 522.30.42.30.03.001 heeft een soort van “omgekeerde panda wijzerplaat” in tegenstelling tot zwart met een “echte panda wijzerplaat” – wat betekent een witte wijzerplaat met zwarte subdials, die extreem populair is maar nog steeds verrassend ongewoon op moderne horloges ondanks alle recente vintage opwekkingen. De panda, referentie 522.30.42.30.04.001, is misschien mijn favoriet.

De rood en groen van de Olympische ringen vertegenwoordigen meer kleurrijke versies, met name de referentie 522.20.42.30.06.001 met een groene rand
De rood en groen van de Olympische ringen vertegenwoordigen meer kleurrijke versies, met name de referentie 522.20.42.30.06.001 met een groene rand

De rood en groen van de Olympische ringen vertegenwoordigen meer kleurrijke versies, met name de referentie 522.20.42.30.06.001 met een groene rand, gouden hoogtepunten van Sedna en een gezandstraalde lichtgrijze wijzerplaat. Hoe meer kleuren u combineert op een schaal, hoe moeilijker het kan zijn om het te laten werken, en hier heeft Omega er door mijn telling maar liefst vijf gebruikt, wat de meest potentieel opzichtige optie opleverde. Ten slotte is de referentie 522.30.42.30.06.001 met een rode rand en alle witte wijzerplaten misschien wel de meest direct opvallende van de vijf. Ongeacht andere kleuroverwegingen hebben alle vijf de modellen een rode Speedmaster-tekst en een bijpassende rode secondewijzer met chronograaf. Omega zegt dat het Ω-logo op een goudkleur is afgestemd op de highlights of case-materialen van elk model met betrekking tot de Olympische gouden medaille – dat is geel of Sedna en wit goud voor de volledig stalen modellen.

Eerste Omega Wrist-Chronograph Limited Edition met Vintage 1913 gerestaureerde Calibre 18-inch CHRO-beweging

Omega heeft zojuist een nieuwe limited edition-collectie van 18 stuks gelanceerd met de referentie “First Omega Wrist-Chronograph” 516.52.48.30.04.001. In tegenstelling tot vorige Koop Omega-horloges die helemaal nieuw zijn met een “vintage-geïnspireerde” esthetiek, combineert de First Omega Wrist-Chronograph nieuwe en oude onderdelen, waaronder een zeer aantrekkelijk gerestaureerd Omega-kaliber 3018 (naam gegeven aan deze nieuw gerestaureerde bewegingen) die oorspronkelijk werd geproduceerd in 1913. De bewegingen zijn ook bekend onder hun oorspronkelijke naam als de 18 “‘CHRO kalibers en op grond van hun leeftijd en conditie zullen ze er elk enigszins anders uitzien in elk van de 18 delen van de set.

De bewegingen zijn ook bekend onder hun oorspronkelijke naam als de 18 "'CHRO kalibers en op grond van hun leeftijd en conditie zullen ze er elk enigszins anders uitzien in elk van de 18 delen van de set.
De bewegingen zijn ook bekend onder hun oorspronkelijke naam als de 18 “‘CHRO kalibers en op grond van hun leeftijd en conditie zullen ze er elk enigszins anders uitzien in elk van de 18 delen van de set.

 

Bij het debuut tijdens een evenement in het eigen museum van Omega in Biel, Zwitserland, toonde de eerste Omega-chronograaf met chronograaf de moeizame inspanningen die Omega deed om elke beweging weer tot leven te brengen in een koffer geïnspireerd op de allereerste chronograaf op de pols. geproduceerd door het merk. De 105 jaar oude bewegingen hebben vervangende onderdelen nodig, evenals grote hoeveelheden overspuiten en schoonmaken – en natuurlijk ook decoratie. Omega wijst erop dat volgens haar “elk van de bewegingen uniek is” als een functie van het renovatieproces. Omega heeft de bewegingen in hun gerenommeerde Omega Atelier Tourbillon-afdeling daadwerkelijk opgeknapt. Dit is een speciaal gedeelte van Omega waar een paar meesterhorloges worden opgeleid om de tourbillon-uurwerken van Omega te maken. Hetzelfde team is, zoals ik het begrijp, verantwoordelijk voor het 18 “‘CHRO-restauratieproject.

Hetzelfde team is, zoals ik het begrijp, verantwoordelijk voor het 18 "'CHRO-restauratieproject.
Hetzelfde team is, zoals ik het begrijp, verantwoordelijk voor het 18 “‘CHRO-restauratieproject.

De 18 “‘CHRO-beweging wordt handmatig gewonden met de tijd en een monogherschronograaf van 15 minuten (de duwer bevindt zich om 6 uur op de behuizing). Ik geloof dat de beweging werkt op 2,5 Hz en een gangreserve heeft van ongeveer 40 uur. Op de meeste manieren zijn deze bewegingen in hun opgeknapte vorm aantrekkelijker en waarschijnlijk mooier dan ze oorspronkelijk meer dan 100 jaar geleden waren. Oorspronkelijk zou een dergelijk horloge waarschijnlijk door een piloot zijn gebruikt, wat logisch is gezien het ontwerp in vliegeniersstijl. Soortgelijke wijzerplaten zijn gezien tijdens militaire piloothorloges die populair werden tijdens de Eerste Wereldoorlog.

Let op de jagers-achtige achterkant die wordt geopend om een ​​weergave te geven van de beweging binnen in de behuizing beschermd achter een saffierglas.
Let op de jagers-achtige achterkant die wordt geopend om een ​​weergave te geven van de beweging binnen in de behuizing beschermd achter een saffierglas.

Elk van de First Omega Wrist-Chronograph horloges heeft een speciaal gemaakte emaille wijzerplaat geïnspireerd op het originele model uit het begin van de 20e eeuw. Blued-staal wijzers op een vintage sport-stijl wijzerplaat maken voor een zeer aantrekkelijk gezicht voor dit stuk. De kast is 47,5 mm breed (waterbestendig tot 30 m) in 18 karaat witgoud met 18 k Sedna (rose) goud voor de kroon en chronograaf duwer. Ik vond de “drie patrijspoorten” 20 mm brede bruine leren riem een ​​oogstrelend compliment voor het ontwerp. Ondanks de grote kastmaat, zorgen de relatief geminimaliseerde historische stijllippen ervoor dat het horloge behoorlijk draagbaar is. Let op de jagers-achtige achterkant die wordt geopend om een ​​weergave te geven van de beweging binnen in de behuizing beschermd achter een saffierglas.

OMEGA SEAMASTER AQUA TERRA JUWELEN HORLOGE

SEAMASTER AQUA TERRA SIERADEN
Na de beroemde transformatie van de Seamaster Aqua Terra-collectie verlegt OMEGA opnieuw de grenzen van schoonheid, met een nieuw model dat het ontwerp verheft door een boeiende selectie van stralende juwelen. Voor veeleisende horlogedragers is dit een model dat gewoon moet worden gezien.

Samen met een 38 mm 18K Sedna ™ gouden kast, neemt dit uurwerk het vakmanschap van kostbare materialen nog verder, met een diamant-geplaveide ring, 12 marquise-cut rode robijnen voor indexen en 191 diamanten op de wijzerplaat.
Samen met een 38 mm 18K Sedna ™ gouden kast, neemt dit uurwerk het vakmanschap van kostbare materialen nog verder, met een diamant-geplaveide ring, 12 marquise-cut rode robijnen voor indexen en 191 diamanten op de wijzerplaat.

Omega’s toewijding tot het gebruiken van de meest moderne Master Chronometer Calibers in al haar horloges strekt zich uit tot damesstukken, waaronder sieradenhorloges, iets dat een stap boven de gebruikelijke standaard staat. Terwijl de meeste sieradenhorloges van luxe merken nog steeds quartz-bewegingen bevatten, bevat de Omega Seamaster Aqua Terra Jewellery deze week de Co-Axial Master Chronometer Calibre 8807, een METAS-gecertificeerd automatisch uurwerk met een 55-uur gangreserve .

Op de indrukwekkende wijzerplaat worden zilverachtige guillochegolven afgewisseld met golven in 18K Sedna ™ goud en 18K Sedna ™ gouden golven die geplaveid zijn met diamanten.
Op de indrukwekkende wijzerplaat worden zilverachtige guillochegolven afgewisseld met golven in 18K Sedna ™ goud en 18K Sedna ™ gouden golven die geplaveid zijn met diamanten.

Deze stap om een ​​elitaire beweging in een sieradenhorloge te plaatsen, klinkt steeds logischer omdat de horloge-industrie midden in een nieuw tijdperk van extreme chronometrie zit. Precisie is belangrijk, interne verplaatsingsproductiemogelijkheden zijn belangrijk, evenals het vermogen om mechanische bewegingen te garanderen en te onderhouden. Als ik veel geld wil spenderen aan een sieraden horloge – Top Wesselton diamanten of perfect op elkaar afgestemde robijnen zijn niet goedkoop – zou ik binnen het horloge ook niets minder dan een elitaire beweging verwachten.
Zoals alle Master Chronometer-bewegingen van Omega, heeft de Calibre 8807 een co-axiaal echappement, een vrijgeveerd balanceerwiel gecombineerd met een Si14 siliciumbalansveer en is goedgekeurd door METAS. Dit betekent dat naast het feit dat de beweging een COSC-gecertificeerde chronometer is en dus een nauwkeurigheid heeft van -4 tot +6 seconden per dag, het horloge zelf ook tests heeft doorstaan ​​die zijn goedgekeurd door het Zwitserse Federale Instituut voor Metrologie (METAS), wat verzekert dat een dagelijkse precisie van tussen 0 en +5 seconden. De test, die realistische draagcondities nabootst, garandeert ook dat het horloge een magnetische weerstand tot 15.000 gauss heeft. Deze uitgebreide test biedt een mate van zekerheid die

Het horloge wordt aangedreven door de Master Chronometer Calibre 8807, getest en gecertificeerd volgens de hoogste standaard van precisie, prestaties en magnetische weerstand van de industrie.
Het horloge wordt aangedreven door de Master Chronometer Calibre 8807, getest en gecertificeerd volgens de hoogste standaard van precisie, prestaties en magnetische weerstand van de industrie.

zelden gepaard gaat met een sieradenhorloge, dat normaal alleen op basis van esthetiek wordt gekocht.
Niet dat de dehethethet hier opbelangrijk is. De ring is bezet met diamanten, net als de wijzerplaat, samen met 12 perfect passende marquise-cut robijnen, die dient als uur markers. De 18-karaats omega’s roségouden legering, dragen het bedrijf als Sedna. De wijzerplaat is designed to waves to bodies, guilloché, waveagnet gouden appliqués and diamond settings, with personal made of edelstenen in the custom pattern. Het resultaat is een wijzerplaat die meer bezig is en veel meer dan het simpele straat bestrijken met diamanten. Als klap op de vuurpijl is het horloge waterbestendig tot 150 meter, een andere standaard van zekerheid die je niet krijgt in een horloge krijgt.

OMEGA SEAMASTER PROFESSIONELE DIVER 300M 42MM HORLOGE

Sinds 1993 vormt de omega Seamaster Professional Diver 300m van Omega de kern van de sportwachtcollectie van het merk. Bekend bij fans als het horloge van James Bond in GoldenEye in 1995, is de Seamaster 300m een van de meest iconische modellen van het merk. Precies op tijd voor Baselworld heeft Omega een bijgewerkte Seamaster Diver 300 aangekondigd met een keramische rand, een opnieuw ontworpen keramische wijzerplaat, een nieuwe 42 mm kastmaat en Omega’s Master Chronometer C0-Axial 8800 beweging.

DE ZEEDREEP DIVER 300M COLLECTIE
Sinds 1993 heeft de Seamaster Diver 300M een legendarische aanhang. Dit jaar viert de collectie 25 jaar met een volledige make-over van binnenuit. Het originele ontwerp en de oceaangeest zijn er nog steeds, maar nu met geavanceerde materialen en updates in elk model.

Sinds 1993 heeft de Seamaster Diver 300M een legendarische aanhang.
Sinds 1993 heeft de Seamaster Diver 300M een legendarische aanhang.

DE DETAILS ONDERZOEKEN
De afmetingen zijn nu 42 mm en elk detail is opnieuw bedacht, inclusief een nieuwe keramische rand met de duikschaal in Ceragold ™ of wit email. Binnenin zijn de horloges voorzien van de Master Chronometer Calibre 8800, waarmee de collectie onmiddellijk naar een hoger niveau van precisie, prestaties en magnetische weerstand wordt gebracht.
HET GEZICHT VAN VERANDERING
De slanke wijzerplaten zijn gemaakt van keramiek en zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, blauw of PVD-chroom. Het populaire golfpatroon is opnieuw geïntroduceerd (nu gegraveerd met laser) en de indexen zijn verhoogd en gevuld met Super-LumiNova. Zelfs de skelethanden zijn subtiel opnieuw gevormd.
NIEUWE HELIUM ESCAPE VALVE
Een van de belangrijkste details van de Diver 300M is altijd de helium-uitlaatklep geweest. Voor de nieuwe modellen heeft de klep een conische vorm gekregen en is door OMEGA gepatenteerd met een ingenieuze technologie waarmee deze onderwater kan worden bediend.

Dit jaar viert de collectie 25 jaar met een volledige make-over van binnenuit.
Dit jaar viert de collectie 25 jaar met een volledige make-over van binnenuit.

ACHTERAANZICHT
Als u het horloge omdraait, ziet u een rand met golfpatroon op de achterkant van de behuizing, evenals saffierglas, waardoor u de METAS-goedgekeurde Master Chronometer Calibre 8800 kunt zien.
DE VOLLEDIGE COLLECTIE
In totaal zijn er 14 nieuwe Diver 300M-modellen, waaronder 6 in roestvrij staal en 8 in een mix van roestvrij staal en goud. Elk model wordt gepresenteerd op een geïntegreerde zwarte of blauwe rubberen band, of een traditionele metalen armband (met een nieuw ergonomisch ontwerp en een gepatenteerde uitschuifbare opklapbare rek-en-duwer met duiker-verlenging).

Het originele ontwerp en de oceaangeest zijn er nog steeds, maar nu met geavanceerde materialen en updates in elk model.
Het originele ontwerp en de oceaangeest zijn er nog steeds, maar nu met geavanceerde materialen en updates in elk model.

De triomfantelijke terugkeer van het golfpatroon op de keramische wijzerplaat, die nu met een laser is gegraveerd, is welkom bij veel fans van de Seamaster. De nieuwe wijzerplaat is beschikbaar in zwart, blauw of “PVD-chroom” en wordt subtiel bijgewerkt, met een datum op zes en een nieuwe tekst die overeenkomt met het nieuwe interne kaliber van het horloge. Hoe anders het ook is, het DNA van de wijzerplaat is vrijwel hetzelfde als altijd, en bewijst dat Omega toegewijd is aan het vermogen van deze stijl om de tand des tijds te doorstaan met slechts kleine ontwerpwijzigingen.

De heliumvrijzetklep van de Seamaster Diver 300m om tien uur is ook subtiel anders dan bij oudere modellen, met een conisch profiel en het nieuwe vermogen om onder water te werken. Zoals gebruikelijk door Omega, zal de nieuwe Seamaster Diver 300m-collectie niet minder dan veertien nieuwe modellen bevatten, met zes in roestvrij staal en acht met een mix van roestvrij staal en goud.

OMEGA SPEEDMASTER DONKERE KANT VAN DE MAAN APOLLO 8 HORLOGE

Krediet waar het moet komen, ik koester elk van die exotische en zeldzame gelegenheden waarin ik bewijs zie voor een groot merk dat naar zijn klanten luistert. Sommige van de hot-sellers van Omega, waaronder de ontzagwekkende Dark Side of the Moon-serie, waren, volgens veel van de toegewijde volgers van het merk, gewoon te breed en te dik voor hun eigen bestwil, waardoor velen gedwongen werden hun portemonnee in hun zakken te laten en hun anders gewenste horloges in de winkels. Met deze Omega Speedmaster Dark Side Of The Moon Apollo 8 zien we nog een van de weinige keren dat een merk luisterde en bracht het ons een nieuwe release die hun schreeuwen beantwoordde – zelfs als dit betekende dat je inging tegen eerdere zelfopgelegde regels of het overtreden van tot nu toe heilige glazen plafonds in creativiteit. Zie hier de dunste en meest draagbare Omega DSotM tot nu toe.

"Apollo 8 draaide 10 keer in 20 uur rond de maan tijdens zijn missie. Een belangrijke menselijke prestatie. "
“Apollo 8 draaide 10 keer in 20 uur rond de maan tijdens zijn missie. Een belangrijke menselijke prestatie. “

ONZE NIEUWSTE HORLOGES
Dit jaar viert de iconische omega Seamaster Diver 300M kopen horloges 25 jaar met een reeks bijgewerkte modellen. Maar er zijn tal van andere jubilea en nieuwe collecties om te verkennen – van de nieuwe Trésor tot een op ruimte geïnspireerde Speedmaster. OMEGA’s bewegingsrevolutie gaat ook verder met de komst van de 12e en 13e nieuwe Master Chronometer Calibres.

THE SPEEDMASTER “DONKERE KANT VAN DE MAAN” APOLLO 8
In 1968 werd de Apollo 8-ploeg de eerste mens die ooit de donkere kant van de maan zag. 50 jaar later heeft OMEGA deze ongelooflijke chronograaf geproduceerd als eerbetoon aan die missie. Dit horloge is niet alleen voorzien van een skeletonized wijzerplaat, maar ook van zijn speciaal gedecoreerde versie van het beroemde Moonwatch-kaliber 1861.

"De Calibre 1869 is een speciaal gedecoreerde versie van OMEGA's beroemde Calibre 1861."
“De Calibre 1869 is een speciaal gedecoreerde versie van OMEGA’s beroemde Calibre 1861.”

DE MAAN OP JE POLS
Gepresenteerd op een geperforeerde zwarte leren riem met geel rubber door het midden, blijft het unieke ontwerp van de Speedmaster trouw aan Apollo 8’s pioniersgeest. Het hele horloge is geproduceerd in glanzend zwart keramiek en de wijzerplaat is vakkundig gerafeld om een zwartgeblakerde beweging binnenin te onthullen. Het meest indrukwekkend is dat de beweging met laser is geablateerd om realistische beelden van het maanoppervlak te produceren.

DE KLEUREN
De handen van de chronograaf zijn geel gelakt, terwijl de tachymeterschaal en kroon van het horloge zijn gevuld met witte Super-LumiNova. De woorden Speedmaster en Tachymetre verschijnen ook in het geel.

De achterkant van de camera duikt in de donkere kant van de maan die alleen astronauten te zien krijgen. Het is ook een perfect beeld van de Calibre 1869 binnenin.
De achterkant van de camera duikt in de donkere kant van de maan die alleen astronauten te zien krijgen. Het is ook een perfect beeld van de Calibre 1869 binnenin.

DE CASEBACK
Rond de transparante achterkant van de behuizing, de woorden “WE ZULLEN U ZIEN OP DE OVERIGE KANT” verwijzen naar de laatste woorden van Jim Lovell die aan de grondbediening werd uitgesproken vlak voordat Apollo 8 naar de andere kant van de maan reisde.

OMEGA SEAMASTER OLYMPISCHE GAMES GOUDCOLLECTIE

Sinds 1932 fungeerde Omega 27 keer als officiële tijdwaarnemer van de Olympische spelen en er wordt verwacht dat deze tot minstens 2032 doorgaat – waarmee het partnerschap als 100 jaar oud wordt beschouwd. In die 27 keer zijn er een aantal vrij kleurrijke ontwerpen geweest die signalen hebben overgenomen van stopwatches met de Seamaster Olympic Official Timekeeper, naar de trottoirs van het strand van Copacabana met de Seamaster Diver 300M Rio 2016, naar de Seamaster Planet Ocean PyeongChang 2018 van dit jaar, die duurt de kleuren van de vlag van Zuid-Korea. Het is onnodig om te zeggen dat gedurfde en kleurrijke modellen veel van de limited editions domineren die Omega releases rond de Olympische Spelen. Kleediger dan de subtiele horloges van de Olympische Spelen die we onlangs zagen, de horloges van de Omega Seamaster Olympic Games Gold Collection zijn verkrijgbaar in geel goud, Omega’s Sedna (roze) goud en een gloednieuwe “Canopus” (we komen daar later op terug) wit goud om te kanaliseren de gouden, zilveren en bronzen medailles die Olympiërs winnen op het podium.

OMEGA heeft drie verschillende kleuren goud gebruikt om de algehele uitstraling van deze collectie te bereiken, inclusief 39,5 mm cases in 18K geel goud, 18K Sedna ™ goud en 18K Canopus ™ goud.
OMEGA heeft drie verschillende kleuren goud gebruikt om de algehele uitstraling van deze collectie te bereiken, inclusief 39,5 mm cases in 18K geel goud, 18K Sedna ™ goud en 18K Canopus ™ goud.

THE SEAMASTER OLYMPIC GAMES GOLD COLLECTION
De drie gouden horloges van deze collectie vertegenwoordigen prachtig de winnende medailles die worden aangeboden aan atleten op de Olympische Spelen. Ze vormen ook de perfecte hommage aan de ongelooflijke tijdwaarneming van OMEGA.

DIAL DESIGN
De koepelvormige wijzerplaten zijn licht, wit email van een eierschaal met een opvallend vintage OMEGA-logo, een minuscule baan en een Seamaster-formule ook in email. De “blad” wijzers en toegepaste indexen worden geproduceerd in 18K goud.

"Canopus ™ is een exclusieve witgouden legering die 100% nobel en onderscheidend is vanwege de hoge helderheid, witheid en duurzaamheid."
“Canopus ™ is een exclusieve witgouden legering die 100% nobel en onderscheidend is vanwege de hoge helderheid, witheid en duurzaamheid.”

DIAL DESIGN
De koepelvormige wijzerplaten zijn licht, wit email van een eierschaal met een opvallend vintage OMEGA-logo, een minuscule baan en een Seamaster-formule ook in email. De “blad” wijzers en toegepaste indexen worden geproduceerd in 18K goud.De Seamaster Olympic Games Gold Collection is geïnspireerd op de triomfantelijke gouden medailles van de Olympische Spelen.

Dit 39,5 mm model heeft een 18K geel gouden kast en een bruine, lederen riem. De koepelvormige wijzerplaat is licht, wit email van de schaal en heeft een opvallend vintage OMEGA-logo, een minuscule track en een Seamaster-formule, ook in email. De “blad” wijzers en toegepaste indexen zijn 18K geel goud.

"Binnen worden de horloges aangedreven door het Master Chronometer calibre 8807, wat de hoogste standaarden in de industrie aangeeft."
“Binnen worden de horloges aangedreven door het Master Chronometer calibre 8807, wat de hoogste standaarden in de industrie aangeeft.”

Op de achterkant van de kast is er een 18K geelgouden ring die alle bekende gaststeden omvat en dateert van de OMEGA  Olympische kopie  horloges Spelen reis, van Los Angeles 1932 tot Los Angeles 2028.Binnenin wordt het horloge aangedreven door het Master Chronometer kaliber 8807.

Zelfoprollende beweging met een coaxiaal echappement. Gecertificeerde Master Chronometer, goedgekeurd door METAS, bestand tegen magnetische velden tot 15.000 Gauss. Vrije veringsbalans met siliconen balansveer, automatische wikkeling in beide richtingen. Speciale luxe afwerking met 18K Sedna ™ gouden rotor en balansbrug. De golven van Genève in arabesque.