rolex sky-dweller 326135-0006 kopie horloges verkoop

Eeuwig rosegoud
Model functies
Om de schoonheid van het horloge te behouden, Rolex creëerde een gieterij in zijn eeuwige 18-karaats rose goud, roze en verkregen octrooien voor dergelijke legeringen. Sinds 2005 is de lancering, 18kt rose goud eeuwigheid zal worden gebruikt om alle stijlen van roze gouden Rolex kopie horloge te vervaardigen.

Chromalight lichtgevende wijzer wijzerplaat en het configureren van de rechthoekige uur merk, voor de duur van het verdelen van licht, leesbaar.
Chromalight lichtgevende wijzer wijzerplaat en het configureren van de rechthoekige uur merk, voor de duur van het verdelen van licht, leesbaar.

Witte wijzerplaat
Model functies
24 uur buiten de as gefixeerde plaat rode omgekeerde driehoek kan de aandacht van een gebruiker het geselecteerde tweede keer leesbaar referentietijdstip woon- of werkruimten. Met slechts één klik kunt u een duidelijk onderscheid maken tussen de dag en de nacht van de tweede tijdzone. Chromalight lichtgevende wijzer wijzerplaat en het configureren van de rechthoekige uur merk, voor de duur van het verdelen van licht, leesbaar.

Leren riem
Model functies
Dit Sky-Dweller horloge nobele alligator band montage, unieke luxe, en is uitgerust met Rolex gesp, veilige sluiting en eenvoudig te openen.

Rolex Sky-Dweller met de ontwikkeling van de 9001 zelfopwindende beweging
Rolex Sky-Dweller met de ontwikkeling van de 9001 zelfopwindende beweging

9001 beweging
Model functies
Rolex Sky-Dweller met de ontwikkeling van de 9001 zelfopwindende beweging, heeft zeven patenten. Van de bewegingen die het merk tot nu toe heeft ontwikkeld, is de complexiteit van deze beweging een van de beste. De geavanceerde constructie, precisie en innovatieve elementen van de beweging maken het horloge nauwkeurig en betrouwbaar.

Op het moment dat verandering draagbare dateert, kan binnen een paar milliseconden van middernacht worden afgerond. Daarom geeft het kleine venster de datum van de locatie van de drager weer.
Op het moment dat verandering draagbare dateert, kan binnen een paar milliseconden van middernacht worden afgerond. Daarom geeft het kleine venster de datum van de locatie van de drager weer.

Dual tijdzone
Model functies
Sky-Dweller toont ook de tijdzone van de twee plaatsen. Geen invloed op de werking van de minuut en tweede handen om het tijdstip waarop de levende traditionele centrale hand uur, minuut hand en tweede hand, de klok kan onafhankelijk onmiddellijke-jump aangepast op uurbasis of cis tegen de klok in te bewegen, dus passen zich in de tijd, Of de weergave van de tweede keer. Bovendien zal het horloge, zelfs als het horloge is afgesteld, niet meer werken en nauwkeurig worden gehouden. Reizigers kunnen buiten de as roteerbare schijf te lezen referentietijd woon- en werkgebied, terwijl vaste rode omgekeerde driehoek geeft de gebruiker geselecteerde tweede lokale tijd, 24-uurs weergeefpaneel maar ook een duidelijk onderscheid tussen de datum van de tweede tijdzone Tussen en ‘s nachts (bijv. 10:00 uur en 10:00 uur). Op het moment dat verandering draagbare dateert, kan binnen een paar milliseconden van middernacht worden afgerond. Daarom geeft het kleine venster de datum van de locatie van de drager weer.

ROLEX SKY-DWELLER HORLOGES VOOR 2017

Onder de nieuwe releases van dit jaar voor Baselworld 2017, introduceert Rolex enkele aanpassingen aan het Rolex Sky-Dweller horloge met “Rolesor” modelopties. Geïntroduceerd in 2012, kwam de Rolex Sky-Dweller alleen in Hoewel een volledig stalen versie nog steeds frustrerend

Onder de nieuwe releases van dit jaar voor Baselworld 2017, introduceert Rolex enkele aanpassingen aan het Rolex Sky-Dweller horloge met "Rolesor" modelopties.
Onder de nieuwe releases van dit jaar voor Baselworld 2017, introduceert Rolex enkele aanpassingen aan het Rolex Sky-Dweller horloge met “Rolesor” modelopties. 

onbeschikbaar is, vertegenwoordigen deze tweekleurige goud- en staalmodellen een relatief meer budgetoptie. Het is tenminste een stap in de goede richting. Omdat zelfs de minste opwinding van Rolex blijkbaar de titel waardig is, laten we de loep naar deze 2017 Rolex Sky-Dweller nemen, te beginnen met de nieuwe wijzers en indexen.

Deze nieuwe Rolex Sky-Dweller-modellen worden gekenmerkt door de blokkerige, rechthoekige indexen en langere wijzers. Eerdere modellen waren allemaal Romeinse of Arabische cijfers die zelfs als eigenzinnig konden worden beschouwd in een Rolex-context, dus dit voegt een aanzienlijk meer standaard en conservatieve optie toe aan de verzameling. Verder zal het Rolex-savants toelaten om in een oogopslag een volledig witgoud-model te onderscheiden van een tweekleurig staal en witgoudmodel. Langere handen, zoals we vorig jaar op de Rolex Explorer zagen, zijn altijd een welkome verbetering van de leesbaarheid en het esthetische evenwicht.

Tussen een paar kleurenopties voor kiezen, debuteren deze functies op een reeks van ongeveer zes Rolex Sky-Dweller-modellen, met twee varianten van een “Rolesor” -koffer. Als je onder een steen hebt geleefd (of een leven buiten horloges hebt), is ‘Rolesor’ de speciale term van Rolex voor een tweekleurig hoesje, namelijk staal en goud. In deze release hebben we het over staal plus geel goud of wit goud. Eigenaren, tenminste, van tweekleurige stalen en witgouden modellen zullen hopelijk weten welke delen van hun dure Rolex Sky-Dweller-horloges welk materiaal zijn.

De nieuwe wijzers en indexen geven ook veel meer oppervlak voor lume (of "Chromalight") dan eerdere Rolex Sky-Dwellers, en Rolex benadrukt hoe gloeiend ze in het donker zullen zijn.
De nieuwe wijzers en indexen geven ook veel meer oppervlak voor lume (of “Chromalight”) dan eerdere Rolex Sky-Dwellers, en Rolex benadrukt hoe gloeiend ze in het donker zullen zijn.

De nieuwe wijzers en indexen geven ook veel meer oppervlak voor lume (of “Chromalight”) dan eerdere Rolex Sky-Dwellers, en Rolex benadrukt hoe gloeiend ze in het donker zullen zijn. Andere kenmerken van de Rolex Sky-Dweller zijn meestal overgenomen van eerdere versies. Dat omvat het coole en nuttige Ring Command-kader dat naar verschillende posities roteert en wordt gebruikt in combinatie met de kroon om de verschillende functies in te stellen die een 24-uurs tweede tijdzone en jaarkalender omvatten. De 42 mm behuizing is waterbestendig en is 100 meter. De nieuwe Rolex Sky-Dweller-modellen zijn verkrijgbaar in two-tone, solid-link-armbanden met het handige Easylink-uitbreidingssysteem van Rolex waar velen bekend mee zullen zijn.

is een gewaardeerde functie en je moet dol zijn op de slimme manier om de maand aan te geven - in rood, via een diafragma aan de rand van de 12 indexen.
is een gewaardeerde functie en je moet dol zijn op de slimme manier om de maand aan te geven – in rood, via een diafragma aan de rand van de 12 indexen.

De Rolex caliber 9001 binnen met zijn antimagnetische Parachrom balansveer en Paraflex schokdempers is natuurlijk gecertificeerd door de strenge tests van Rolex en gegarandeerd gegarandeerd tot -2 / + 2 seconden per dag. Dit is standaard voor alle Rolex-horloges, maar nog steeds indrukwekkend, en u kunt hier meer lezen over de certificatienormen van Rolex. De 9001 heeft natuurlijk een automatische wikkeling en krijgt een gangreserve van ongeveer 72 uur. De mogelijkheid om de functies veilig achterwaarts of voorwaarts in te stellen, is een gewaardeerde functie en je moet dol zijn op de slimme manier om de maand aan te geven – in rood, via een diafragma aan de rand van de 12 indexen.